Despre mine

Sunt psiholog, specializat în psihologia clinică și consiliere, psihoterapeut de orientare transpersonală în supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Dețin o diplomă de specialist în hipnoză, recunoscută internațional.

Am experiență de lucru cu adulți, adolescenți și copii.

Pe lângă practica în psihoterapie, colaborez cu companii internaționale ca și consilier și coach pentru angajații și colaboratorii lor.

Organizez workshop-uri și ateliere de dezvoltare personală, precum și traning-uri corporate.

Pe lângă orele de formare și practică profesională, de mai mult de 10 ani continui să particip la numeroase ateliere de dezvoltare personală și la conferințe, congrese naționale și internaționale dedicate studiului și practicii psihoterapiei. Atât profesional, cât și personal, continui să învăț în mod continuu, să explorez ceea ce se află în afara zonei mele de confort și să mă dezvolt, ghidată de valorile mele și de ceea ce mă inspiră.

Drumul către Sine nu este unul drept și bătătorit. De multe ori, această cale ne împinge în necunoscut, în confruntarea cu părțile noastre întunecate, dureroase, uitate, neintegrate . Dar și cu puterea și lumina de care adeseori ne poate fi mai frică decât de durerea familiară. Acest drum e o continuă reîntoarcere, un labirint, o spirală în ascensiune și totodată într-o sondare continuă a adâncimilor. E o călătorie care nu se încheie niciodată și care, în mod ideal, ar ajunge să cuprindă în vastitatea ei tot ce există, toate fiind în mod profund interconectate.